Татяна Дончева: Радикалните промени в държавата изискват рискови решения
February 11, 2015
Татяна Дончева е преизбрана за председател на ПП „Движение 21“
February 22, 2015

Движение 21 ще се допита до жителите на София за проблемите и приоритетите на столицата. Партията с лидер Татяна Дончева ще стартира специална онлайн анкета в началото на март т.г. Продължителността на допитването ще бъде един месец и ще се осъществява чрез интернет сайта на партията www.d21.bg и Facebook страницата. Това реши ръководството на столичната организация на „Движение 21” на провелата се вчера градска конференция.

Ръководството на партията започва да сформира и работни групи, които да подготвят предложения за реформи в секторните политики, които са от особена важност за развитие на столицата. Стратегическите документи ще залегнат в платформата, която партията ще предложи на избирателите по време на местните избори през есента на тази година. Сред основните приоритети на „Движение 21“ са образованието, здравеопазването, социалните дейности.

По време на конференцията бе избрано и ръководство на градската организация на партията в София. За председател на структурата бе преизбран Симеон Славчев, а негови заместници станаха Георги Кардашев, Йоана Стоичкова и Георги Димов.
„Основната ни задача е да подобрим резултатите, които постигнахме на извънредните парламентарни избори през 2014 г. Целта на „Движение 21” е да има свои представители в общинския съвет на София“, каза новоизбраният председател на столичната структура Симеон Славчев.

В софийското ръководство на „Движение 21“ влизат още заместник-председателят на партията Данаил Георгиев, Лидия Чорбанова, Захари, Захариев, доц. д-р Пламен Ралчев, Мирослав Калчев, Драгомир Дечев, д-р Ирена Парунева, Петър Груев, Явор Александров, Мария Божилова и Иван Янев.

На 22 февруари т.г. ще бъде проведен и конгресът на партията. На него ще бъде избрано ново ръководство на „Движение 21“ и ще бъдат определени основните цели и задачи на партията за местните избори.