Искаме създаване на интегрирани здравно- консултативни центрове за майчино и детско здраве към областните болници
March 8, 2017
Държавата трябва да поеме грижата за децата със специални потребности чрез създаване на интегрирани консултативни центрове
March 10, 2017

 

 

 

 

 

 

 

 

Състоянието на Видински регион е отчайващо, такова за съжаление е и в цялата страна, което налага необходимост от незабавни действия и радикална промяна, за да се обърне този курс. Това каза на пресконференция във Видин лидерът на АБВ Константин Проданов, който представи кандидатите за народни представители на Kоалиция “АБВ – Движение 21” от Видински регион. Затова от коалицията имат амбицията да бъдат носители на тази нова и радикална промяна, която да обърне този пагубен курс. Коалицията не залага на шоумени, продавачи на илюзии и хора, които търсят келепир, а на такива с авторите, опит и воля да служат на страната.
Във Видин коалицията ще участва на изборите с листа от четирима кандидати.

Водач е Иван Аспарухов, бивш кмет на Мездра, зам.-министър на регионалното развитие и благоустройството в последното правителство. Коалицията от двете партии не си поставя непременно условие да бъдат на власт и предлагат реални решения за проблемите, които са в цялата страна и конкретно във Видин, каза при представянето си Иван Аспарухов. Втори в листата е Людмил Николов, бизнесмен от Белоградчик, трети Емил Трифонов – бизнесмен от Видин и четвърти е Десислава Кънчева – преподавател в Рим, занимава се с реализацията на международни проекти.