Татяна Дончева: Държавата трябва да бъде ключов меценат
November 1, 2016
Татяна Дончева пред bTV: Всеки пост може да стане декоративен, ако на него стои декоративен човек
November 2, 2016

“В момента има общи сделки и бизнеси между властта и опозицията в парламента и на тях са подчинени интересите на България. Затова е нужна спешна промяна, която може да се направи само от независими от задкулисието хора”. Това заяви кандидатът за президент на коалиция “Движение 21 – НДСВ” Татяна Дончева по двреме на среща със симпатизанти в Благоевград. Тя бе категорична, че политическата система в страната е еднопартийна с няколко актьорски трупи на сцената. Дончева коментира, че Румен Радев е посочен за кандидат на БСП, защото е удобен за задкулисието, патриотите имат назначения в държавните агенции по квота, а министрите на Реформаторския блок са “по-големи гербаджии от гербаджиите”.

news_57faa1745d5a03a9b5a0662a133750e3

Кандидатът за вицепрезидент Минчо Спасов допълни, че “висша форма на патриотизма днес не е да крещиш “Идват бежанците!” или да се снимаш до телената ограда. Висшата форма на патриотизъм е да дадеш визия на хората как да излязат от кризата”.

“Само Татяна Дончева и Минчо Спасов могат да разбият задкулисието”, заяви съпредседателят на НДСВ и зам.-председател на предизборния щаб на коалицията Станимир Илчев.