Движение 21 с местна структура в Петрич
January 30, 2015
Татяна Дончева: Радикалните промени в държавата изискват рискови решения
February 11, 2015

Президентът на Българската федерация по хокей Красимир Кръстев бе избран за председател на новоучредената общинска организация на „Движение 21“ в Сливен. На специална общинска конференция в града 50 делегати избраха ръководство и набелязаха конкретни проблеми и политики върху които ще работи новата структура. В общинското ръководство на партията бяха избрани още Янка Султанова, Васил Енчев, Татяна Кирова, Коста Балездров и Петър Томов.

„Наша основна цел е да работим за решаването на реалните проблеми на общината. Ще търсим диалог с всички структури на гражданското общество, неправителствените, професионалните и браншовите организации в община Сливен, за да може това да се случи максимално бързо“, заяви Красимир Кръстев.

Общинската организация на „Движение 21” в Сливен започва подготовка и за местните избори, които ще се проведат през есента на тази година. По думите на председателя на структурата за общински съветници ще бъдат издигнати доказани експерти и професионалисти.

Гости на общинската конференция бяха Симеон Славчев, член на Националния изпълнителен съвет на „Движение 21” и Драгомир Дечев, водач на листата в 21 МИР-Сливен на последните парламентарни избори.