В Хисаря, Перущица, Раковски и Твърдица бяха учредени общински организации на ПП Движение 21
August 26, 2015
Аргир Гилмановски, кандидат на „Движение 21“ за кмет на Бургас, пред в. „Стандарт“: „Концентрацията на власт е вредна за Бургас“
August 31, 2015

Аргир Гилмановски е кандидатът на политическа партия „Движение 21“ за кмет на община Бургас. Гилмановски е роден през 1982 г. и е сред най-младите кандидати в листите на партията за местните избори. По образование е икономист, занимава се със собствен бизнес в сферата на дърводобива, семеен, с едно дете.

Кандидатурата на 33-годишния Гилмановски е израз на стремежа на „Движение 21“ да привлече млади и дейни хора в управлението на морския град.

„Необходима е ясна стратегия за подобряване на бизнес-обстановката в Бургас. Разработването и реализирането на такава стратегия е правилният път към привличането на инвеститори, справянето с безработицата и увеличаването на доходите на хората“, казва Аргир Гилмановски. Той допълва, че трябва да се създават и условия за задържане на младите професионалисти и образованите хора в Бургас, които да работят за просперитета на града.