В управлението на Пловдив трябва да се включат естествени авторитети с желание за работа
October 18, 2015
Според „Движение 21“ – Добрич в дневния ред на всяка общинска сесия трябва да има специална точка „Изслушване на граждани“
October 20, 2015

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Тревненските деца трябва да имат закрита многофункционална спортна зала. Техният ентусиазъм да вървят напред и нагоре  заслужава нашата подкрепа. Това сподели на среща с избиратели кандидатът за общински съветник от „Движение 21″- Трявна  Иван Чернокожев. Той е познат на  своите съграждани не само като успешен управител на собствен бизнес. Фамилията буди респект и уважение и с изявите на племенниците – сребърния медалист от олимпиадата в Баку и национална волейболна звезда Велизар Чернокожев, и младата надежда на националния баскетболен отбор за кадети Цветомир.

Трявна имаше такава спортна зала, която по стечение на обстоятелствата е неизползваема повече от 20 години.  Тя е в окаяно състояние и за нейното възстановяване са нужни много средства. Освен това сградата е частна собственост. Знаем, че е трудно, но не и невъзможно – пример за това е именитият ни съгражданин Георги Глушков, който успя да „възкреси” зала „Триадица”.

В „Движение 21″обсъждаме и възможността за изграждане на нов комплекс, с финансиране по европейски програми. Освен безспорната полза за децата и спортните клубове, закритата спортна зала може да носи приходи на града, превръщайки го в център за тренировъчни и спортно-възстановителни лагери, сподели със своите съграждани Иван Чернокожев.