Според „Движение 21“ – Добрич в дневния ред на всяка общинска сесия трябва да има специална точка „Изслушване на граждани“
October 20, 2015
Столична община, АПИ и частният бизнес трябва да подобрят координацията си
October 20, 2015

Липсата на централна канализация и разбитите улици са сред проблемите на кв. „Рилци“ в Добрич, които стоят неразрешени от години. Към тях се прибавят липсата на тротоари и градски транспорт и окаяната ВиК мрежа. Това стана ясно по време на среща на кандидатите на „Движение 21“ за общински съветници за община Добрич.

Водачът на листата Маргарита Петкова и кандидатите за общински съветници се съгласиха с предложенията при снегопочистване и бъдещ ремонт на улиците в приемателните комисии да има и хора от квартала. На свой ред пенсионерите попитаха кой контролира програмите за временна заетост и изразиха готовност да се вкючат в тях, на първо място защото милеят за квартала, както и като форма да си помогнат финансово.

„Движение 21” е с номер 28 в бюлетината за Добрич, като партията издига 12 кандидати за общински съветници – Маргарита Петкова (водач на листата), Димитър Петров, Марияна Петрова, Ташко Ташев, Ивелина Иванова, Пламен Маринов, Емилия Йорданова, Димитър Димов, Калинка Велева, Ружа Денева, София Божкова и Галина Трифонова.