Татяна Дончева: „Посланици като Ксавие Лапер дьо Кабан са голяма рядкост за България“
September 13, 2016
Изказване на кандидата за вицепрезидент на коалиция “Движение 21 – НДСВ” д-р Минчо Спасов по време на кръгла маса-дискусия “Свободата, сигурността и върховенството на правото – демократичното общество в 21-ви век”. Форумът се проведе на 19 септември 2016 г. в двореца “Врана” и бе организирана от Либерален институт за политически анализи, фондация “Фридрих Науман” и Европейски либерален форум.
September 21, 2016

Коалиция “Движение 21 – НДСВ” се регистрира днес в Централната избирателна комисия за участие в изборите за президент и вицепрезидент на Република България. Кандидатите на коалицията са Татяна Дончева и Минчо Спасов.

“За по-малко от 10 дни събрахме над 7 500 подписа”, уточни Данаил Георгиев, който е зам.-председател на ПП “Движение 21” и председател на предизборния щаб на коалицията. Георгиев благодари на всички, участвали в съставянето на подписката. Регистрацията на кандидат-президентската двойка подкрепиха активисти и симпатизанти на “Движение 21”, НДСВ и на политическа партия “Възраждане”, както и членовете на Комитета за подкрепа, който включва множество значими обществени личности.

photo-1