Кандидат-депутати от Движение 21 бяха сред журито на Празника на сливата в Дебнево
September 13, 2014
Татяна Дончева: Жени са 57% от кандидатите за депутати на партия „Движение 21”
September 14, 2014

Татяна Дончева, лидер на „Движение 21” събра погледите на стотици пловдивчани в центъра на града снощи с изпълнение на фрагменти от Концерт за цигулка в ла минор на Вивалди. Нейното музикално майсторство бе аплодирано от публиката по главната улица, където паралелно се провеждат събития във връзка с кандидатурата на Пловдив за Европейска столица на културата.

Татяна Дончева взе цигулката от уличен музикант, облечен като Моцарт, а той покани дамата на своята импровизирана сцена. Малцина знаят, че кандидатката за бъдещия парламент е свирила във Филхармония „Пионер” под палката на някои от най-големите диригенти на 20-и век – Ленард Бърнстейн и Клаудио Абадо.

Дончева бе в Пловдив за да стартира предизборната си кампания и участва в разяснаване на основните акценти от програмата на партията. С нея бяха доц. Стоян Александров, водач на листата „Движение 21” в Бургас и Търговище, футболният специалист Пламен Марков, водач на листата в Хасково и от Камен Иванов, водач за Пловдив.16 и 17 МИР

Късно снощи кандидат депутатите на „Движение 21” гледаха представлението на световноизвестния китайски камерен Оркестър на Забранения град на сцената на Античния театър в Пловдив.
По-рано вчера Татяна Дончева посети Панагюрище и разгледа Панагюрското златно съкровище в Историческия музей.