Който иска промяна на статуквото, трябва да поеме риск
September 26, 2014
Врачанско се обезлюдява, няма поминък
September 28, 2014

Водачът на две от листите на политическа партия „Движетие21” Стоян Александров посети Русе. В срещата участваха също и кандидатите за народни представители от 19 МИР Русе – Иван Дочев, Айлин Дахилова-Василева и Валентина Христова. В препълнената зала те се срещнаха с граждани и представители на бизнеса от региона. „Изключително съм доволен, че в листите на нашето движение има хора, които са успели в своята работа. Доказани имена и авторитети в своята област. Това още веднъж показва, че никой от нас не е в тази кампания, за да облагодетелства себе си”, каза г-н Александров.

Русе е един от регионите, в които някои от най-големите фирми имат средства в Кооперативна търговска банка. Това създава проблеми на много от работещите там относно навременно получаване на заплатите си, а също и за закупуването на суровини, за да може фирмите да работят нормално. На въпрос на граждани какъв е пътят за решаването на този проблем, Стоян Александров каза, че е крайно време всички страни да седнат и да обсъдят заедно създалата се ситуация, за да се намери изход.

На срещата бяха дискутирани и много теми за здравната, социалната и образователните системи, някои от които не са били реформирани през последните години.