Коалиция „АБВ – Движение 21“ закри кампанията си в парка „Заимов“

След като за всяко нещо се търсят най-добрите, за политиката това е още по-задължително, затова гласувайте с номер 8. Това каза лидерът на „Движение 21“ и водач на листата на коалиция „АБВ – Движение 21“ в 3-ти МИР Варна и в 24-ти МИР София Татяна Дончева по време на закриването на предизборната кампания на коалицията в столичния парк „Заимов“. Че сме в парламента – сме, не се отпускайте до неделя, каза още Татяна Дончева. Тя призова присъстващите да използват максимално оставащите два дни до вота да прозвънят всичките си близки и познати, за да ги убедят да гласуват с номер 8 в интегралната бюлетина.

„АБВ – Движение 21“ е единствената пречка Бойко Борисов и Цветан Цветанов да се върнат за трети път на власт и трети път да бъдат изгонени с камъни, каза лидерът на АБВ и водач на листата на коалиция „АБВ – Движение 21“ в 23-ти МИР София и в 27-ми МИР Стара Загора Константин Проданов.  Проданов посочи, че коалиция „АБВ – Движение 21“ ще е причината да няма за пореден път голяма коалиция в дясно около ГЕРБ и голяма коалиция между лявото и дясното, зад чийто параван ще стане още по-голям грабеж.

Гласувайте с номер 8, за да има една здравомислеща и компетентна група в българския парламент, призова и Ивайло Калфин, член на Изпълнителното бюро на АБВ. Ако искаме политиците, да не ни се качват на главата, ето ги хората“, посочи Калфин кандидатите за депутати от коалиция „АБВ – Движение 21“.

В закриването на предизборната кампания на коалицията се включиха група Ice Cream и вокална формация Aqua Delia с ръководител проф. Диляна Мичева.