Оперните звезди Юлиан Константинов, Цветелина Василева и Иван Момиров пяха в подкрепа на Татяна Дончева и Минчо Спасов

Оперните звезди Юлиан Константинов, Цветелина Василева и Иван Момиров пяха в подкрепа на кандидатите за президент и вицепрезидент Татяна Дончева и Минчо Спасов. Концертът продължи повече от час пред събралите се над 300 души в читалище „Отец Паисий“ във Варна.

Преди концерта Татяна Дончева и Минчо Спасов представиха основните приоритети от платформата си – конституционната реформа, поставянето на образованието и културата като национални приоритети, въвеждане на социален минимум, засилване на сътрудничеството с държавите от Вишеградската четворка и др. Дончева призова младите хора да бъдат активни, като подчерта, че те трябва да са основната движеща сила за необходимите промени.

Подкрепата си за кандидат-президентската двойка заяви още веднъж директорът на Регионалния исторически музей в Добрич и автор на учебник по „Родинознание“ Костадин Костадинов. „За решаването на проблеми като деградацията на образованието у нас и поставянето му под влиянието на чужди държави, са нужни решителни действия от хора, които не се страхуват да защитават националния ни интерес. Такива хора виждам единствено в лицето на Татяна Дончева и Минчо Спасов“, заяви Костадинов.

news_c36b429b2c8ed2900cad2c872562797c

Преди срещата си с гражданите Татяна Дончева и Минчо Спасов бяха гости на представянето на автобиографичната книга на Негово величество Симеон Сакскобургготски „Симеон II. Една необикновена съдба“.