ПП”Движение 21” получи урок по образование

„Движение 21” гостува на езикова школа ”Дева” в кв. Враждебна. Екипът на партията и водачи на листи бяха посрещнати от своята колега Десислава Коларска, която е кандидат за народен представител в 24-ти МИР гр. София и основател на школата. Инициативата за създаването на езиковата школа идва още преди 10 години, когато като млад педагог Десислава се сблъсква със закостенялата система на българското средно образование. Тя приема своята професия като мисия и решава да остави следа след себе си като сформира екип от млади специалисти, с които да допринесат за образователната система.

В разговора с г-жа Коларска бе направена аналогия на облагането с 9 % данък в услугите на туризма и 20% облагане на допълнителните образователни услуги. В тази връзка кандидатите за народни представители стигнаха до заключение, че е необходима законодателна промяна, която да направи достъпа до допълнителните педагогически услуги по-лесен.

OcenkiНа финала на урока Десислава Коларска и преподаватели от частната школа поставиха оценки на идеите за реформи в импровизирания бележник на „Движение 21”.

 

 

 

 

 

Urok

Urok