Движение 21 разширява мрежата от местни структури

Движение 21 разшири мрежата си от местни структури. През последния месец политическата партия създаде нови или увеличи организациите си в 16 общини – Троян, Ловеч, Плевен, Свищов, Габрово, Велико Търново, Горна Оряховица, Варна, Бургас, Сливен, Димитровград, Стара Загора, Баня, Карлово, Хисаря, Пазарджик.

Очаква се до края на тази година и в началото на следващата местни структури да бъдат учредени още във Видин, Монтана, Ботевград, Тетевен, Русе, Добрич, Шумен, Пловдив, Асеновград, Кърджали.

Към партията продължават да се присъединяват хора в активна възраст, с впечатляващ житейски и професионален опит, които имат желание да допринесат за успешното развитие на обществото и държавата си. Все повече хора споделят виждането, че истинската промяна в България не може да се осъществи от партии и политици, които са създали и наложили олигархичния политически и икономически модел за управление на страната.

ПП „Движение 21“ е платформа за участие и реализация на идеите на хора с доказан опит и експертност в различни сфери, желаещи да вложат личния си авторитет, време, професионални знания и умения, за да бъдат създадени по-добри условия за живот и работа в България.

Информация за връзка с представителите на местните ни структури може да бъде намерена ТУК.

2014-11-27_StZagora

2014-11-26_VTurnovo

2014-11-06_Sliven