Движение 21 с местна структура в Петрич

Политическа партия „Движение 21“ учреди своя местна структура в гр. Петрич.  В учредителното събрание взеха участие Татяна Дончева, председател на партията, Данаил Георгиев – заместник-председател, Албина Анева – член на Националния изпълнителен съвет и координатор за област Благоевград, Георги Корчев – председател на благоевградската общинска структура. За председател на структурата беше избран Велко Великов, предприемач в областта на отоплителните инсталации.

Лидерът на партията Татяна Дончева представи идеите и целите на „Движение 21“. Бяха обсъдени и най-наболелите въпроси на национално и на местно ниво. Във връзка с подготовката за предстоящите местни избори, председателят на ПП „Движение 21“ заяви че партията ще регистрира кандидатски листи за общински съветници в цялата страна.

„Целта ни е да издигнем кандидати с авторитет и доказан професионализъм – хора, които добре познават проблемите на своите общини и имат способността да изработят правилните решения за преодоляването им.“, допълни още Дончева.