Президентът на федерацията по хокей стана председател на сливенската организация на Движение 21

Президентът на Българската федерация по хокей Красимир Кръстев бе избран за председател на новоучредената общинска организация на „Движение 21“ в Сливен. На специална общинска конференция в града 50 делегати избраха ръководство и набелязаха конкретни проблеми и политики върху които ще работи новата структура. В общинското ръководство на партията бяха избрани още Янка Султанова, Васил Енчев, Татяна Кирова, Коста Балездров и Петър Томов.

„Наша основна цел е да работим за решаването на реалните проблеми на общината. Ще търсим диалог с всички структури на гражданското общество, неправителствените, професионалните и браншовите организации в община Сливен, за да може това да се случи максимално бързо“, заяви Красимир Кръстев.

Общинската организация на „Движение 21” в Сливен започва подготовка и за местните избори, които ще се проведат през есента на тази година. По думите на председателя на структурата за общински съветници ще бъдат издигнати доказани експерти и професионалисти.

Гости на общинската конференция бяха Симеон Славчев, член на Националния изпълнителен съвет на „Движение 21” и Драгомир Дечев, водач на листата в 21 МИР-Сливен на последните парламентарни избори.