В Сливен бе открит офис на ПП Движение 21

В Сливен вчера бе открит офис на Политическа партия „Движение 21“. Това съобщи на пресконференция в Пресклуба на БТА в Сливен председателят на общинската структура на партията Красимир Кръстев.

До момента са били създадени девет клуба в града и 18 в селата. До 20 юли ще се състои конференция с местните структури, на която ще бъде одобрена кандидатура за кмет на общината. Партията ще участва в предстоящите местни избори със самостоятелна кандидатура за кмет на общината и селата и листа за общински съветници.

Кръстев представи приоритетите на партията по отношение на местните политики, а до края на месеца ще бъде изготвена програма и платформа за развитието на града и общината.

Заместник-председателят на „Движение 21“ Симеон Славчев представи приоритетите на партията в национален план, като подчерта, че целта им е да наложат нов стил на управление и взаимоотношение в политиката. Той допълни, че ще бъдат създадени 28 сайта за всички области в страната, на които ще бъде публикувана анкета за проблемите на различните населени места.

До края на месеца лидерът на партията Татяна Дончева ще посети Сливен и ще участва в дискусия с граждани.

Източник: БТА http://www.bta.bg/bg/c/BO/id/1118826%22