„Движение 21“ се регистрира в ЦИК за предстоящите местни избори

„Движение 21“ внесе документи в ЦИК за участие в предстоящите местни избори. Двамата заместник-председатели на партията Данаил Георгиев и Симеон Славчев днес  внесоха 5521 подписа. Партията подаде заявление за участие в информационно-разяснителната кампания за референдума.

„Ще участваме със самостоятелни листи за общински съветници във всички областни градове и голяма част от общините в страната. Кандидати за кметове вече издигнахме в Бургас, Сливен, Дупница, Лом и др. В листите ни участват хора, които са доказани професионалисти в своите сфери на дейност“, заяви пред журналисти Данаил Георгиев.

На въпрос за шансовете на „Движение 21“ в София Симеон Славчев отговори, че партията издига районни кметове във всички 24 района в столицата, както и самостоятелна листа за общински съветници. Славчев допълни, че е сигурен, че кандидатите на „Движение 21“ превъзхождат по експертиза тези на останалите политически сили. Целта на партията е да подобри значително резултатите, които постигна на парламентарните избори през 2014 г.