„Движение 21“ иска до два мандата за кметовете

„Движение 21“ иска до два мандата за кметовете. Това заяви лидерът на партията Татяна Дончева при официалното представяне на кандидата за кмет и кандидатите за общински съветници в родния й град Трявна. Гост на събитието беше й председателят на БФБаскетбол Георги Глушков.

„В Движение 21 смятаме, че два са максималните мандата, в които някой може да бъде кмет. Не може да се борим с корупцията, а да допускаме неограничен брой мандати. Тези хора обрастват с клиентела, едни и същи фирми започват да се занимават с благоустройството и да си делят парите”, заяви Дончева.

Според председателят на „Движение 21“ във властта трябва да влязат нови хора, които местната общност познава като честни и отговорни. Хора с отношение към града, с нови идеи, нова енергия и организационно подготвени за това. Именно това е причината партията да издигне кандидатурата на Добринка Манева за кмет на Трявна, както и листа от девет кандидати за общински съветници.

Сред основните приоритети на партията, която в Трявна ще се състезава под номер 14 в бюлетината са решаването на реалните проблеми на хората, адекватното образование и здравеопазване, както организирането на местни референдуми по важни за града въпроси.