Татяна Дончева представи листите на „Движение 21“ за Плевен и Гулянци

Председателят на „Движение 21“ Татяна Дончева се срещна с избиратели в Плевен и Гулянци и представи листите на партията за двете общини.

Пред пълната зала „Гена Димитрова“ в библиотека „Христо Смирненски“ в Плевен кандидатът за кмет д-р Вилислав Танов и кандидатите за общински съветници, които се явяват под номер 30 в бюлетината, се ангажираха да работят за справяне с проблеми като демографския срив и безработицата в общината и произволното презастрояване на града. Сред приоритетите на партията ще бъдат осигуряването на прозрачност и равнопоставеност на фирмите в обществените поръчки, повишаването на обществения ред и сигурността, чистотата на града и развитието на парк „Кайлъка“ като уникална за България природна даденост. След представянето на листата кандидатите на „Движение 21“ дариха на бибилиотеката над 100 детски книги, с което показаха своя ангажимент към развитието на културата и образованието в гр. Плевен.

В Гулянци „Движение 21“ също издига кандидат за кмет – Людмил Ангелов, който поставя сред приоритетите си разработването на старинното римско селище „Улпия Ескус“, с. Гиген като туристическа дестинация, подпомагането на местните земеделци и частният бизнес като цяло, намаляването на безработицата, запазването на детските градини и училищата и др. Людмил Ангелов е и водач на листата за общински съветници, в която влизат още 16 души. Партията има и кандидати за кметове на кметствата Гиген, Загражден, Крета, Ленково, Милковица и Шияково. „Движение 21“ е под номер 13 в бюлетината.

Повече информация за кандидатските листи на „Движение 21“ в общините от област Плевен можете да откриете на регионалния сайт на партията www.za-pleven.info