„Движение 21“ откри офиса си и предизборната кампания в Хасково

Заместник-председателят на „Движение 21“ Данаил Георгиев и областния координатор за Хасково Божидар Иванов официално откриха офиса на партията града. По време на събитието бяха представени и кандидатските листи за Хасково и Димитровград, които са съответно с номер 21 и 12 в бюлетината.

„Движение 21 залага на новите лица, стремим се да наложим ново поколение в политиката, което има желание да работи за развитието на градовете, в които живее. Предоставяме платформа за активни граждани, чрез която да участват в изборния и в политическия процес. Нямаме за цел да уреждаме партийни протежета на властови позиции, нашите листи са отворени за гражданското общество. Кандидатите на Движение 21 имат необходимите знания и умения, за да предложат ефективни решения на проблемите в своите професионални области.  На предстоящите избори целим пробив в местните парламенти на множество общини за да разместим пластовете на статуквото“, заяви Данаил Георгиев.

Областният координатор Божидар Иванов представи кандидатите на Движение 21 за Хасково и за Димитровград. Той изтъкна, че в листите са добре познати професионалисти – адвокати, икономисти, медици, инженери. Всички с успешна реализация в частния сектор. Кандидати в Хасково са Денислав Димитров, Янко Славов, Мария Цанева, Валентин Вълков, Деян Тонев, Ангел Дяков, а в Димитровград – Камелия Маврова, Петя Бонева, Димо Йотов, Пламен Владимиров, Радостина Митева, Валентина Ангелова, Христо Колев. Движение 21 издига също кандидат за кмет на село Тънково, община Стамболово – Бончо Лозев.

„Разчитаме на желанието на гражданите за промяна. В наше лице ще срещнат носители на нови идеи, както и на нов подход към политиката“, заяви водачът на листата в Хасково Денислав Димитров.