Кандидатите за общински съветници от „Движение 21” за Добрич се срещнаха с жители на крайните квартали на града

Кандидатите за общински съветници от партията, чийто председател е Татяна Дончева, се срещнаха с жители на крайните квартали в град Добрич. На срещата гражданите споделиха, че се чувстват третирани като втора ръка хора и че Общината не обръща достатъчно внимание на покрайнините. Живущи в кварталите „Христо Ботев”, „Режията” и „Строител” се оплакаха от нередовността на градския транспорт, липсата на полицейски патрули, неподдържаните улици и тротоари.
Още един основен проблем, пред който са изправени гражданите е недостигът на места в детските ясли и градини. Те обсъдиха с Маргарита Петкова, водач на листата за общински съветници на партията, преразглеждането на приема в детските заведения. Стана ясно още, че работодатели отказват да приемат на сменна работа майки с малки деца.
На провелата се среща с бъдещите общински съветници от „Движение 21”, хората поискаха още да се спре практиката преди избори да се опрощават сметките за ток и вода в ромските квартали.
„Движение 21” е с номер 28 в бюлетината за Добрич, а партията има 12 кандидати за общински съветници – Маргарита Петкова (водач на листата), Димитър Петров, Марияна Петрова, Ташко Ташев, Ивелина Иванова, Пламен Маринов, Емилия Йорданова, Димитър Димов, Калинка Велева, Ружа Денева, София Божкова и Галина Трифонова.