Заместник-председателят на „Движение 21” Данаил Георгиев се срещна с жители на Троян

Заместник-председателят на „Движение 21” Данаил Георгиев посети град Троян. Заедно с водачът на листата от кандидати за общински съветници Вихра Петрова и председателят на местната структура на партията проведоха редица срещи с граждани. На тях бяха представени кандидатите за общински съветници от партията, чийто председател е Татяна Дончева.

Срещите бяха гражданите имаха възможност да се запознаят с приоритетите за работа на кандидатите. Бяха обсъдени и въпроси, свързани с работата на общинската администрация, както и с потребностите на жителите на общината.

Отчетени бяха позитивите в досегашната работа на администрацията и на общинския съвет, както и бяха набелязани предстоящите за решаване проблеми. Оказа се, че те са свързани най-вече с периферните райони на града и селата. Хората се оплакаха от транспортните връзки между града и селата, инфраструктурата в жилищните квартали и селата, достъпа до здравеопазване и други социални дейности в по-отдалечените населени места.

„Абонаментът за присъствие на едни и същи лица, партии, предизборни и следизборни коалиции в множество поредни мандати в общинския съвет не е от полза на гражданите”, заяви водачът на листата Вихра Петрова. Тя каза още, че досега има много случаи, в които не е работено за обществения интерес. Георгиева допълни още, че често решенията са се взимали под влияние на емоции и самоцелен стремеж за междупартийно противопоставяне. „Присъствието на „Движение 21” в общинския съвет ще бъде гаранция за това, че ще се чуе и друго мнение. Това на хората от квартала, града, селото. Важно е да се състави качествен общински съвет, в който решенията се взимат след предоставянето на аргументи, дискусии и обсъждания, а не след партийна поръчка”, завърши още Вихра Георгиева.

Заместник-председателят Данаил Георгиев, водачът на листата от кандидати за общински съветници Вихра Петрова и председателят на местната структура на партията взеха участие и в церемонията по тържественото издигане на знамето на град Троян. Събитието беше проведено по повод Петковден, който е празник на града.

Листата с кандидати за общински съветници на „Движение 21” за община Троян е съставена от шест души и е под номер 9 в интегралната бюлетина.