Столетник пожела успех на „Движение 21“ на предстоящите местни избори в община Елена

На 15 октомври 2015 г. заместник-председателят на „Движение 21“ Данаил Георгиев взе участие в предизборни мероприятия на кандидатската листа на партията в община Елена. Наред с представянето на кандидатите за общински съветници, бяха проведени редица срещи. На тях бяха обсъдени приоритетите, които местната структура определя за водещи в своята програма. „Решенията, които Движение 21“ – Елена представя пред гражданите са прагматични и конкретни“, заяви Петко Иванов, водач на листата кандидати за общински съветници.

„Предлагаме програма от 24 точки, изработена в съответствие с приоритетите ни. Сред тях са възстановяване на икономиката в общината, привличане на български и чуждестранни инвеститори, намаляване на безработицата, опазване на околната среда в Еленския Балкан, съхраняване на културно-историческото наследство на общината“.

В рамките на програмата за деня, кандидатите, заедно с госта от националното ръководство на партията посетиха 101 годишния Никола Румънецов от с. Веселина, общ. Елена. Достолепният дядо отвърна на поздравленията и пожеланията за здраве с много откровения и добронамерени напътствия. Богатият житейски опит на Дядо Кольо може да бъде пример за почтеност, трудолюбие, човечност и готовност да се помага на околните. Бодростта и желанието за живот, споделените житейски ценности заредиха кандидатите с позитивизъм и допълнителна мотивация да продължават да поддържат близки връзки със своите избиратели.

Кандидатската листа на „Движение 21“ за общински съветници в Елена е съставена от четири души, под номер 1 в интегралната бюлетина.