Тревненските деца трябва да имат многофункционална спортна зала

Тревненските деца трябва да имат закрита многофункционална спортна зала. Техният ентусиазъм да вървят напред и нагоре  заслужава нашата подкрепа. Това сподели на среща с избиратели кандидатът за общински съветник от „Движение 21″- Трявна  Иван Чернокожев. Той е познат на  своите съграждани не само като успешен управител на собствен бизнес. Фамилията буди респект и уважение и с изявите на племенниците – сребърния медалист от олимпиадата в Баку и национална волейболна звезда Велизар Чернокожев, и младата надежда на националния баскетболен отбор за кадети Цветомир.

Трявна имаше такава спортна зала, която по стечение на обстоятелствата е неизползваема повече от 20 години.  Тя е в окаяно състояние и за нейното възстановяване са нужни много средства. Освен това сградата е частна собственост. Знаем, че е трудно, но не и невъзможно – пример за това е именитият ни съгражданин Георги Глушков, който успя да „възкреси“ зала „Триадица“.

В „Движение 21″обсъждаме и възможността за изграждане на нов комплекс, с финансиране по европейски програми. Освен безспорната полза за децата и спортните клубове, закритата спортна зала може да носи приходи на града, превръщайки го в център за тренировъчни и спортно-възстановителни лагери, сподели със своите съграждани Иван Чернокожев.