Според „Движение 21“ – Добрич в дневния ред на всяка общинска сесия трябва да има специална точка „Изслушване на граждани“

„В дневния ред на всяка общинска сесия трябва да има специална точка „Изслушване на граждани“. Това заяви Маргарита Петкова, водач на листата на „Движение 21“ за общински съветници в община Добрич. На поредната среща с граждани кандидатите за общински съветници се ангажираха да инициират  в местния парламент създаване  на общинска полиция, монтиране на камери и видеонаблюдение на рискови участъци и кръстовища, както и на места, за които се знае, че са свърталища на наркомани. За да има видимост на светофарите от всички страни, бъдещите общински съветници ще настояват и за подрязване на клони и дървета, които пречат на шофьорите и пешеходците да ги виждат.

По време на срещата хората се оплакаха, че депутатите от Добрич не са разпознаваеми в града и те не могат да се отнасят към тях с въпросите си. В отговор от „Движение 21“ се ангажираха да приемат граждани с въпроси и нерешени проблеми в откритата приемна на партията. Приемната се намира на площад „Свобода“ в града, в комплекса на „КООП“ и работи от 10:00 до 18:00 часа всеки ден.