Кандидати на коалицията “Изправи се! Мутри вън!” за 26 МИР – София област
March 11, 2021
Адвокат Драгомир Ошавков: Изготвянето на технически паспорти не трябва да става за сметка на собствениците
March 17, 2021

“На тези избори трябва да свалим ГЕРБ от властта. Коалиция “Изправи се! Мутри вън!” ще гарантира, че на управлението на ГЕРБ ще бъде сложен край. Впоследствие ще започнем процес на прочистване на всички етажи на властта от мутри, от прости и некомпетентни хора”, заяви в Костинброд председателя на ПП Движение 21 Татяна Дончева.

Водачът на листата в 26 изборен район София-област Данаил Георгиев представи кандидатите за народни представители, както и политическите приоритети на коалицията. В разговора взеха участие също кандидатите от листата д-р инж. Трифон Трифонов, Надежда Чорбанова, Борислав Ботев, Боряна Петкова. На срещата присъства и д-р Лидия Чорбанова, кандидат в 17-МИР Пловдив-област.

По време на разговора бяха обсъдени проблемите в здравеопазването и хаотичните мерки на правителството за справяне с епидемията от COVID-19. Беше отделено внимание на необходимите промени в правосъдната система, както и на наложителните промени в изборните правила.

Неколкократно беше подчертано, че се нуждаем от обединение на всички, които желаят мутрите и мафията да бъдат отстранени от властта. Най-важното условие да постигнем целта си е всички да гласуват за промяната, включително като оставят извън парламента патериците на ГЕРБ, каквито са Марешки и Каракачанов.