Движение 21 откри офис в Благоевград и представи местната листа

„Движение 21“ на Татяна Дончева откри новият си офис в Благоевград и представи кандидатите за народни представители в 1-ви Многомандатен избирателен район – Благоевград. Преди началото на церемонията, Негово Високопреосвещенство Неврокопският митрополит Серафим благослови участниците в предизборната надпревара с много здраве, късмет и успех във всички начинания.

В представянето взе участие заместник-председателя на партията Данаил Георгиев, който отбеляза, че състава на благоевградската листа много точно отразява подхода на партията към подбора на своите кандидати – хора в активна възраст, утвърдени и успели професионалисти.

„Лицата от нашите листи не са известни лица от политиката. Не са участвали в първите редици на настоящите политически партии. Те обаче са добре познати в своята професионална област, постигнали са успешна кариера, съставили са биографии на победители. Явяваме се на избори с нова партия, която да бъде платформа за изразяване и отстояване на интересите на хора с активно отношение към случващото се в страната, които добре познават проблемите в своите професионални области и имат куража да участват разрешаването им. Движение 21 ще работи за промяната в няколко ключови области – правосъдната система, образованието, здравеопазването. С оглед на тези приоритети, сред нашите кандидати са значителен брой юристи, лекари, учители, преподаватели“, каза земсетник-председателя на партията Данаил Георгиев.

blagoevgrad

Водачът на благоевградската листа, адвокат Албина Анева-Томова, представи единадесетте кандидата на партията на Татяна Дончева. Сред тях са двама утвърдени лекари от Благоевград – гинекологът д-р Антоанета Баракова и кардиологът д-р Жулиета Старкова. В листата влизат още икономистите Росица Симеонова, Надежда Найденова и Десислава Аргирова, преподавателят Антон Манчев, студентът Стефан Жеков, предприемачите Георги Корчев и Георги Занков, както и земеделският производител Добринка Стоименова.

blagoevgrad1

„Ние от „Движение 21“ ще наблегнем на развитието на малкия и средния бизнес в региона. В Благоевград работещите предприятия се броят на пръсти. За нас е важно да бъде развиван местния бизнес, което да осигури заетост и доходи за областта“ заяви водачът на благоевградската листа адвокат Албина Анева.