Татяна Дончева подкара двуетажен автобус из улиците на Варна

С атрактивен двуетажен парти бус лидерът на „Движение 21” Татяна Дончева направи обиколка из кварталите на Варна вчера. Рейсът премина през централната градска част и Катедралата, кв. Владиславово, Аспарухов мост, кв. Галата и автогарата.

 

Всички желаещи варненци по маршрута можеха да се повозят в рейса и да задават въпроси на Татяна Дончева и на останалите кандидати за депутати от листата за Варна.

 

 

DSC_5698

„Ние вярваме, че ще успеете да промените сегашното състояние на пенсионерите“, заяви мъж на достойна възраст, който продаваше на тротоара. „Мястото на пенсионерите не е по улиците и тротоарите”, категорична е Дончева.

Татяна Дончева бе гост на Държания шампионат по шоудаун за незрящи (тенис на маса за незрящи) и връчи купа и златен медал на държавния шампион по при жените Стела Стефанова. За втора поредна година домакин на проявата бе училището за деца с нарушено зрение „Проф. Д-р Иван Шишманов“ в кв. Аспарухово.

DSC_5690

„Най-искрено изразявам възхищението си от силния дух, вяра и характер, които притежавате“, заяви г-жа Дончева по време на церемонията. „Пожелавам Ви шоудауна да стане част от голямото олимпийско семейство и на следващата параолимпиада да ви изпратим като участници и да ви посрещнем като медалисти“, каза Дончева. Тя бе придружена от президента на Българската федерация по баскетбол г-н Георги Глушков и кандидата за народен представител от 24-и МИР – София Иван Янев.

DSC_5597

По-късно Дончева се срещна с представители на малкия и средния бизнесот Варна и региона. „Държава в момента няма, институциите не работят, няма реална конкуренция, защото няма правила“, заявиха присъстващите.

„Политиците в България стават все по-некомпетентни с годините. Гражданите обвиняват политиците за състоянието на държавата, и са напълно прави, но те трябва да поемат своя ангажимент за избора, който правят. В България вече не можеш да си намериш работа, ако не те препоръча актуалната политическа партия. Тази ситуация трябва да се промени”, категорична е Дончева.