Представиха кандидатите на „Движение 21“ във Враца на връх Кръстовден

Листата с кандидатите за народни представители от партията на Татяна Дончева „Движение 21“ за 6-ти МИР – Враца беше представена официално днес. Кандидатите, симпатизанти и членове на „Движение 21“, се събраха пред паметника на Христо Ботев в града.

Не случайно избрахме да представим листата на „Движение 21“ точно днес на Кръстовден, защото кръстът олицетворява жертвената любов и победата над злото, каза водача на листата инж. Симеон Славчев.

 

Всички ние в „Движение 21“ вярваме, че е дошъл момента в обществено-политическия живот на България да победи доброто и за това призовавам всички врачани да се присъедният към отбора на „Движение 21“ и гласуват с Номер 1 в интегралната бюлетина за промяната и доброто бъдеще на България, добави инж. Симеон Славчев.

Каузата на „Движение 21“ е да върнем нормалността в държавата, ценностите и морала в българското общество и политика. Искаме ние и нашите деца да работим и живеем тук в България, в родните си места, и за това сме готови да се ангажираме, да вложим сили, време и енергия и дадем личен пример, завърши инж. Славчев.

След представянето на листата кандидатите на ПП „Движение 21“ се срещнаха с граждани в центъра на Враца. По време на срещите бяха коментирани основни проблеми на града, свързани с бизнеса, безработицата и ниските доходи.

По-късно, кандидатите за народни представители от листата на ПП „Движение 21“ взеха участие в официалното откриване на 126-тия Традиционен врачански есенен панаир.

Vratza

Кандидатите на ПП „Движение 21“ за 6-ти МИР, Враца са:

  1. Симеон Славчев, на 36 години, завършил Технически университет – София, магистър по „Индустриален мениджмънт” и „Инженерна логистика”. Специализирал е „Политически мениджмънт“ в Българско училище за политика към Нов български университет и има придобита допълнителна профисионална квалификация по „Управленски умения“. В момента е управител на инженерна компания и изпълнителен директор на Алианс за устойчиво развитие.Владее немски, английски и руски език. Женен е с едно дете.
  2. Добромир Иванов, на 30 години, завършил е магистъра по Обществено здраве и здравен мениджмънт в Медицински университет-София. В момента е медицински представител на „МИП-Фарма“ ЕООД. Владее английски език. Женен е с едно дете.
  3. Емилия Михаилова, на 54 години, бивш зам. председател на Комисията за установяване и отнемане на имущество, придобито от престъпна дейност (Комисията Кушлев). Юрист е по образование, била е юрисконсулт и началник направление „Личен състав” в Националната разузнавателна служба. Бивш секретар на Междуведомствения съвет по въпросите на Военнопромишления комплекс и мобилизационната готовност на страната към Министерски съвет (2003-2005 год.). Владее руски и английски език.
  4. Христо Гунов, на 28 години. Средно си образование е завършил в СОУ „Васил Кънчов“ в гр. Враца. Магистър е по застрахователно дело. В момента работи като финансист в частна компания. Владее английски език.
  5. Ева Божинова-Мирчева, на 45 години, юрист по образование. В момента е юристконсулт в Мтел. Владее руски и английски език.
  6. Диана Николова, на 40 години, завършила е френска фиология. В момента е инспектор по качество в представителството на френска фирма в България. Владее френски, руски и английски език.

Средната възраст на листата е 38 години.