Татяна Дончева подари Конституцията на кандидат-депутати от „Движение 21”

„Движение 21” е отбор за дълго бягане, ние сме автентични, не сме ничия реплика. Нашият отбор е различен, защото не сме заразени с пороците на политическия клиентелизъм и корупция. В това начинание сме заложили своята лична репутация. Не се крием зад партийни табели. Това заяви в София при откриването на предизборната си кампания лидерът на партията Татяна Дончева.

За да подкрепят „Движение 21” на събитието присъстваха актьорът Христо Гърбов, президентът на Българската федерация по баскетбол Георги Глушков, както и кандидати за депутати от листите на партията.

Татяна Дончева подари Конституцията на Република България на кандидат-депутатите, за да познават и винаги да се уповават на основния закон на страната. Внимавайте в малкия текст, дяволът е заложен в детайлите. Именно за това предизборната кампания на пяртията ще премине под надслов „Внимавайте в малкия текст”.
Ние сме хора, които са разбрали, че политическият партизанлък няма да доведе България доникъде. „Движение 21” предлага практични и приложими решения на най-наболелите проблеми на страната. Ние няма да робуваме на традиционната доктрина за ляво и дясно, защото както е казал един мъдър китаец не е важно дали котката е черна или е бяла, а е важно дали лови мишки”, каза Татяна Дончева.

„Движение 21” има амбиции да влезе в Парламента и да участва и в местните и президентски избори. Ние сме хора, които носят дух на победители, затова и жребият ни отреди да сме с номер 1 в бюлетината, каза Дончева.

Финансистът доц. Стоян Александров обяви, че застава търдо зад идеите на Татяна Дончева и затова ще води листите на партията в Бургас и Търговище.

Държавата има нужда от повече държавност, отколкото политиканстване, изтъкна той от своя страна. Според него все по-трудно могат да се убедят младите българи, че трябва да останат в България. Той обяви, че е готов като депутат да подкрепя всяка разумна идея, независимо дали идва от ляво или от дясно.

Вчера данни от социологическо изследване на „Алфа Рисърч” показаха, че Татяна Дончева е на трето място в класацията на най-харесваните политици в България и има личен рейтинг от 17%. Проучването е проведено между 31 август и 5 септември тази година.