Тандемът Татяна Дончева и Албина Анева- ударното ядро на „Движение 21“

Тандемът Татяна Дончева и Албина Анева- ударното ядро на „Движение 21“ пред Struma.com: Ще преборим статуквото с организация-мрежа между различните съсловия, в Пиринско привличаме млади хора и творци, защото бъдещето е тяхно.

Лидерът на най-новата политическа формация „Движение 21″, Татяна Дончева днес пристигна в Благоевград, за да се срещне с хора от новоучредената си структура и граждани от областта. Острият език на БСП преди години влезе в успешно политическо “ съдружие “ с един от най-успелите благоевградски адвокати Албина Анева, която ще бъде нейният представител за региона. Днес двете дами бяха уловени от репортер на Struma.com да обсъждат важни партийни дела в едно от заведенията в Благоевград . Ето какво заяви Дончева на въпрос на репортера ни-какви хора цели да привлече за каузата на „Движение 21“ в Югозападна България?:

Специално за Югозападна България искаме да привлечем младите хора и тези на средна възраст. Естествено и останалите поколения, но най-вече мислещите и работещи хора, занимаващи се с дребен и едър бизнес, както и творците, защото бъдещето е пред тях. Според нея, статуквото може да бъде преборено, като се създаде организация-мрежа между различни съсловия. Един от участниците в този процес ще бъде и „Движение 21“. Аз съм стар политик, познато лице и имам репутация. С хората около мен от години работим по този замисъл, Движение 21 не е родено спонтанно, а след дълъг период на обсъждане на неговите цели, така че в този буден регион като вашия се надявам да имаме множество съмишленици, каза Дончева.
Адвокат Албина Анева е съветник в местния парламент,двете дами освен политически патртньори и съмишленици, са и приятелки от години, което е повлияло на решението на Анева да влезе в политиката и ограви „Движение 21“ в Пиринско.
Д. Христов