Кандидат-депутатите на „Движение 21“ за Сливен обсъдиха перспективите за развитието на малкия и среден бизнес в региона

Кандидат-депутатите на „Движение 21“ за Сливен се срещнаха с представители на банковия сектор, на браншовата организация на храните, на малкия и среден бизнес. Бяха обсъдени перспективите за развитието на МСП сектора в региона и възможностите за подпомагането му. На срещата присъстваха и шестимата кандидати за 21-ви многомандатен избирателен район – Драгомир Дечев, Татяна Кирова, Рая Султанова, Снежана Томова – Иванова, Васил Енчев и Борислав Сяров.
Някои от предложенията на „Движение 21“ в тази посока са свързани с: ограничаване на практиката веригите магазини да поставят множество неизпълними условия на българските производители, което води до продажба на нискокачествени вносни стоки, диференциране на процента ДДС за производителите на храни и премахване на ДДС за лекарствата, работа в посока борба с монополите и др.

Dragomor-Dichev
По време на срещата бяха дискутирани и въпроси като разрешаването на проблема с ромската раждаемост, помощите, които получават ромите, като се третират като самотни родители, неплащането на комунални услуги като ток и вода, незаконното строителство в ромските квартали.

Vasil-Enchev