ПП „Движение 21“: Върхът на администрацията трябва да разполага с подходяща управленска експертиза

Върхът на администрацията трябва да разполага с подходяща управленска експертиза. Това заяви вчера вечерта лидерът на „Движение 21“ Татяна Тончева в зала №1 на Младежкия дом в Силистра при представянето на листата на партията. На официалното събитие в 20-и многомандатен избирателен район присъстваха близо сто души.
Водач на листата в Силистра е 26-годишният юрист Георги Кардашев. В отбора на най-младия водач на листа в страната са психоложката Маринела Петкова, проектантката Весела Тодорова, бизнесдамата Ваня Алипиева, мениджърът Петър Петров и преподавателят по история Веселин Аврамов.

 

„В нашите листи в избирателните райони имаме 208 водещи специалисти от различни сфери, подбирани както навремето за Великото народно събрание – от хора с достатъчна степен на независимост– сред нас са над 30 юристи и почти толкова икономисти с опит в консултантската и одиторската дейности, каквито не могат да съберат партии като ГЕРБ и БСП“, каза Татяна Дончева пред аудитория.

Д21 Силистра

Според „Движение 21“ един от проблемите на страната е липсата на електронно правителство. Създаването му ще намали корупцията и бюрокрацията, давайки възможност на инвеститорите да развият проектите си навреме и без усложнения, смятат от партията на Татяна Дончева.

Д21 Силистра

Кандидатите за народни представители посетиха най-голямото шивашко предприятие в Силистра. Служителите са споделили, че основният проблем е липсата на работа за младите хора от Силистренския край. В същото време е направена констатацията, че не достигат нови кадри за машиностроенето, строителството и механизацията. Част от представителите на „Движение 21“ се срещнаха с дванадесетокласници от Езиковата гимназия, за да обсъдят възможността да не губят правото си да гласуват за пръв път, независимо от отсъствието на достатъчно мотивация в това отношение.

 

Д21 Силистра