Симеон Славчев: Ще сме изненадата на изборите, влизаме в парламента!

Движение 21″ ще търси консенсус с другите партии за план за развитие на държавата

На хората им дойде до гуша, търсят нови лица в политиката. Ние сме партията с новите лица. Това заяви водачаът на листите на “Движение 21” в 25-ти МИР София и 6-ти МИР Враца Симеон Славчев в студиото на “Още от деня с Димитър Цонев” по БНТ. Всеки ден се срещаме с български избиратели и представители на българския бизнес, които не желаят повече това политическо статукво, обясни кандидатът за депутат. Славчев беше категоричен, че “Движение 21” ще влезе в парламента. Ще сме изненадата на тези избори, каза още той.

При нас има експерти от всички области, коментира Славчев. По думите му “Движение 21” е подготвено с политическа програма във всяка една сфера.

Трябва да се прекрати порочната практика, когато дойде ново правителство, да встъпва във властта с идеята “всичко започва от нас”. Нужна е приемственост. Затова трябва да се създаде общ план за развитие, в консенсус с останалите партии, за да се знае какво ще се случва и къде ще бъде България в следващите 10-15 години, заяви водачът на листите на 25-ти и 6-ти МИР.