Стоян Александров посети Русе

Водачът на две от листите на политическа партия „Движетие21” Стоян Александров посети Русе. В срещата участваха също и кандидатите за народни представители от 19 МИР Русе – Иван Дочев, Айлин Дахилова-Василева и Валентина Христова. В препълнената зала те се срещнаха с граждани и представители на бизнеса от региона. „Изключително съм доволен, че в листите на нашето движение има хора, които са успели в своята работа. Доказани имена и авторитети в своята област. Това още веднъж показва, че никой от нас не е в тази кампания, за да облагодетелства себе си”, каза г-н Александров.

Русе е един от регионите, в които някои от най-големите фирми имат средства в Кооперативна търговска банка. Това създава проблеми на много от работещите там относно навременно получаване на заплатите си, а също и за закупуването на суровини, за да може фирмите да работят нормално. На въпрос на граждани какъв е пътят за решаването на този проблем, Стоян Александров каза, че е крайно време всички страни да седнат и да обсъдят заедно създалата се ситуация, за да се намери изход.

На срещата бяха дискутирани и много теми за здравната, социалната и образователните системи, някои от които не са били реформирани през последните години.