Татяна Дончева: Корупцията не се бори само с послания

Корупцията не се бори само с послания. Хората, които се занимават с малък, среден и голям бизнес, знаят дали мутрите и мафията управляват страната. Тези хора не могат да бъдат излъгани с изказвания, като тези, които вчера бяха направени в НДК. Това заяви председателят на „Движение 21“ Татяна Дончева в сутрешния блок на БТВ.

„Антикорупционният закон, предложен от Меглена Кунева, е подкрепян от хора, които не са виждали как един закон може да се измени, така че да не върши работа. Има вероятност този закон да се превърне в тефтерчето на Филип Златанов ”, допълни Дончева.

Думата „реформи“ от много години се закача за всякакви административни действия. Това не е реформа и онези административни действия, които са необходими – дали законодателни, дали персонални, дали някакви други са неща, които всяко добро управление е длъжно да прави, каза още председателят на „Движение 21“.

1 Response
  1. Както се казва в другите държави има мафия,тук мафията си има държава.Дума дупка не прави така,че с приказки че избраните с купени гласове да ни разказват приказки основно преди избори как ще преборят корупцията и мафията са като сапунен мехур,който винаги се пука като дойдат същите на власт.