Политическа партия „Движение 21” представи листата си във Велико Търновска област

Партията на Татяна Дончева „Движение 21” официално представи листата си за област Велико Търново. Водач на листата е 33 годишния Георги Димов, доктор по история, работещ в Българска академия на науките.

Листата на партията е съставена изцяло от млади хора, като средната възраст е около 40 години. Всички кандидати са от бизнес средите и са представители на интелигенцията – лекари, учени, икономисти, фармацевти. Обединява ги идеята за промяна на политическото статукво.

„Движение 21” разполага с устрема, със стремежите на хората си и ентусиазъм, с който искаме да променим властващия в държавата политически модел. За нас е наложително да се започне с основни реформи, да се инвестира в културата, образованието, здравеопазването”, заяви още Димов.

SAM_0367

По повод идеите на партията за Велико Търново, водачът на листата Георги Димов заяви, че културно-историческото наследство и неговото опазване е изключително важно за старата ни столица. Той е допълнил, че градът има изключително ценен ресурс, тъй като е място, където културата е инвестиция.

 

SAM_0354-2-1

Според представителите на „Движение 21” във Великотърновска област, проблемите на областния град са ясни – западащата и рушаща се стара част, недобра инфраструктурата, лошото почистване на града. Димов смята, че решението е ясно – стриктна концепция за съхраняване на културно-историческото наследство, добър мениджмънт и поемане на съответните ангажименти от отговорните институции.

 

Източник Движение 21

1 Response
  1. Можете да разчитате на мен и семейството ми за подкрепа в изборният ден в секциите и не само тогава-винаги сме готови да се отзовем!