Татяна Дончева засрами „Моцарт” насред Пловдив

Татяна Дончева, лидер на „Движение 21” събра погледите на стотици пловдивчани в центъра на града снощи с изпълнение на фрагменти от Концерт за цигулка в ла минор на Вивалди. Нейното музикално майсторство бе аплодирано от публиката по главната улица, където паралелно се провеждат събития във връзка с кандидатурата на Пловдив за Европейска столица на културата.

Татяна Дончева взе цигулката от уличен музикант, облечен като Моцарт, а той покани дамата на своята импровизирана сцена. Малцина знаят, че кандидатката за бъдещия парламент е свирила във Филхармония „Пионер” под палката на някои от най-големите диригенти на 20-и век – Ленард Бърнстейн и Клаудио Абадо.

Дончева бе в Пловдив за да стартира предизборната си кампания и участва в разяснаване на основните акценти от програмата на партията. С нея бяха доц. Стоян Александров, водач на листата „Движение 21” в Бургас и Търговище, футболният специалист Пламен Марков, водач на листата в Хасково и от Камен Иванов, водач за Пловдив.16 и 17 МИР

Късно снощи кандидат депутатите на „Движение 21” гледаха представлението на световноизвестния китайски камерен Оркестър на Забранения град на сцената на Античния театър в Пловдив.
По-рано вчера Татяна Дончева посети Панагюрище и разгледа Панагюрското златно съкровище в Историческия музей.

4 Responses
  1. Много е готина Татяна Дончева! Но не бива да забравяме – все пак тя е била върла ктомунистка! Член на БКП!!! От това оттърване няма!!! Мислите ли че старите й другари – родени и квалифицирани престъпници жот най-гадната класа – ще я оставят да направи нещо, което няма да им е изгодно? Аз мисля че не, а мисля че и и самата Таня мисли като мен!

  2. AМясто за Вашия коментар…Ami -tova e zabludata na Vladimir I vsichki balgari.Napravete spravka za vsichki kandidat deputati I sam sigurna ,che pone 90 procenta sa bili chlenove na BKP bkluchitelno I Boiko Borisov I Cecka Cacheva.Za mene az gi delia na pochtenni I ne pochtenni.Za mene Tania e ot pochtennite tai kato ako ne be ot pochtennite veche shteshe da e stanala minister ili goliam biznesmen a ne izvan parlamenta kato advokat..Derzai Tania.Takiva parlamentaristi kato tebe sa neobhodimi