февруари 2023

Month

Дамско трио повежда листите на „ЛЕВИЦАТА!“ в София. Мая Манолова ще е водач на листата на коалицията в 23 МИР, Татяна Дончева застава начело на листата в 24 МИР, а доктор Цветеслава Гълъбова ще е водач в столичния 25 МИР.
Read More
Коалиция „ЛЕВИЦАТА“ регистрира кандидат-депутатската си листа в Бургас с категоричната заявка, че ще търси подкрепата на хората, които вярват в лявата идея.
Read More
Административен съд София-град върна законноста и отмени решението на ЦИК, което засекретява машинния вот. Делото бе образувано по жалба на ЛЕВИЦАТА!
Read More
„ЛЕВИЦАТА!“ обяви началото на кампания АНТИСПЕКУЛА. Кампанията е насочена срещу спекулативното завишаване на цените в хранителните вериги, а стартът ѝ бе поставен с призив към гражданите да не купуват яйца до Великден.
Read More
Коалиция „ЛЕВИЦАТА!“ внесе жалба в Административен съд София – град срещу решението на ЦИК за в протоколите на секционните и районните избирателни комисии да не се отразяват поотделно резултатите от машинното и от хартиеното гласуване.
Read More
„Това, което се случва по „Магнитски“, е един предизборен фойерверк, който е продиктуван по-скоро от желанието на САЩ да парират руското влияние в България в този исторически момент, отколкото да е заради корупция, офшорни сметки и така нататък“.
Read More
„Спасяването на левицата и политическото представителство на хората с леви убеждения ще легне на коалиция „Левицата“. 
Read More
Коалиция „ЛЕВИЦАТА!“ се регистрира в ЦИК за предсрочните парламентарни избори на 2 април, формацията внесе 6000 подписа.
Read More
Коалиция „ЛЕВИЦАТА!“ постави официално началото си днес и обяви участието си в извънредните парламентарни избори.
Read More

Последни коментари