март 2023

Month

Коалиция „ЛЕВИЦАТА!“ и Българска хотелиерска и ресторантьорска асоциация определиха най-спешните мерки за насърчаване на туризма. Сред тях са определянето на статута на курортите, визовата политика на страната, рекламата на България като туристическа дестинация, медицинското обслужване и категоризацията на обектите. „За БХРА е от изключително значение да си партнира с политиците в следващия парламент, а не...
Read More
Няма да свирим фанфари и да режем ленти, ние ще работим за да върнем българския спорт там, където му е мястото – в челото на световния спорт.
Read More
„ЛЕВИЦАТА!“ представи идеите си за развитие на културата на събитие,  в което участие взеха знакови лица от областта на културата и изкуствата, като акад. Васил Сгурев, акад. Александър Александров, чл. кор. Иван Гранитски и Ивайло Мирчев, солистът на Държавния музикален театър Марчо Апостолов.
Read More
Представители на коалиция „ЛЕВИЦАТА“ подкрепиха протест на жители на гр. Пловдив срещу лошата инфраструктура на бул. „Рогошко шосе“.
Read More
Основна задача за „ЛЕВИЦАТА!“ в следващия парламент е борбата с инфлацията, високите цени. За нас е ключова осигуряването на подкрепа за домакинствата и бизнеса, за справяне с енергийната криза и инфлацията, за трайно овладяване на растящите цени, особено на стоките от първа необходимост.
Read More
На среща с работодателските организации представители на „ЛЕВИЦАТА!“ изложиха вижданията си за подобряване на бизнес средата и икономиката, цялостна реформа в енергетиката, образование и пазар на труда, социална политика, европейски политики и инвестиции.
Read More
На среща с представители на синдикалната организация на МВР Румен Петков и Татяна Дончева поеха ангажимент „ЛЕВИЦАТА!“ да инициира функционален и структурен анализ за системата на вътрешното министерство.
Read More
Кампанията беше открита пред ТЕЦ „Марица Изток 2“ под мотото „ЛЕВИЦАТА! ще спаси Марицата“
Read More

Последни коментари